Zobacz temat

:: rc.pulawy.pl :: » Modelarnia » Spalina
 Drukuj temat
Seagull 40 Low Wing
Lukasz
Dzisiaj poraz pierwszy obleciałem nowy spalinowy model
"Low wing 40", ogólnie pierwszy lot spaliną , jestem podwrażeniem mocy silnika OS 55
Model lata super zrobiłem kilka testowy kółek i udało sie wylądować
Zabawa dopiero sie zaczyna Szeroki uśmiech
EDEK 540 , EXTRA 300S , i reszta kalmotów do drapania chmur..........Pokazuje językSzeroki uśmiechPokazuje język

Rafal
Znaczy sie odbiornik OK?

Gratulacje i pamiętaj - teren lotniska i przyległy jest rezerwatem ze ścisłą ochroną kretów pospolitych.

https://rc.pulawy.pl
Lukasz
rafał odbiornik działa tylko do 20 metrów kupiłem nowy zrobie jeszcze test tego drugiego odbiornika z cessny jutro bede latał
EDEK 540 , EXTRA 300S , i reszta kalmotów do drapania chmur..........Pokazuje językSzeroki uśmiechPokazuje język

Lukasz
dzisiaj zrobiłem 3 loty Szeroki uśmiech a podczas 4 startu 3metry nad ziemia zgasł silnik ale udalo sie posadzić maszyne na ziemi bez crashu co sie okazało silnik nie mógł zaciągnąć paliwa po wytankowaniu i ponownym zatankowaniu wszystko było O.K ale zeby nie było to przy czwartym dostało troszku smigło Uśmiech

Tomek
Gratuluje Łukasz narwańcu. Pokazuje język

Lukasz
dzisiaj były 2 lądowania awaryjne bez silnika pierwsze ladowanie na pasie a drugie w krzakachSzeroki uśmiech ale nic sie nie stało jutro latania ciąg dalszy Pokazuje język

Lukasz
wczoraj podczas wykonywania akrobacji nie udało sie wyprowadzic samolotu i niestety rozbił się Złość szkoda bo fajnie sie latalo tym modelem w tym roku raczej juz nie polatam spaliną ale na wiosne jets w planach seagull Harmon rocket 128cm albo extra 300s 160, ale to sie jeszcze zobaczy narazie zosatje mi mx2 i super chipmunkSzeroki uśmiech

Rafal
bo tak to jest Łukasz jak sie kupuje samoloty.
Już ci chyba mówiłem kiedyś, im dłużej model robisz, tym później go z rozbijesz Z przymrużeniem oka

https://rc.pulawy.pl
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.33
Copyright RCpulawyTEAM © 2012 - 2021